Gå til sidens indhold
 
Vindere og dommere i CareWare Innovation 2016

CareWare Innovation og Iværksætteri

CareWare Innovation og Iværksætteri arbejder for at fremme udvikling og implementering af nye produkter og services i den danske sundheds- og velfærdssektor.

Alle interesserede er indbudt til samarbejde for at fremme udvikling af nye innovative løsninger.


Aktiviteter

CareWare konkurrencen i velfærdsinnovation.


Om CareWare Idéprisen

Der er brug for mange flere idéer til nye værdiskabende produkter og services. Vi vil derfor opfordre til at deltage i CareWares idékonkurrence. Idéprisen går til den idé, som vil skabe størst værdi for samfundet og borgerne, hvis den realiseres. 

Med denne pris ønsker vi positivt at skubbe til idéskabelsen i Danmark.


Om CareWare Iværksætterprisen

Prisen går til en iværksættervirksomhed, der befinder sig i opstartsfasen med en prototype i aftestning, eller som har få kunder.

Med denne pris ønsker vi at fremme udviklingen af det danske vækstlag, der leverer eller er på vej til at levere løsninger til sundheds- og velfærdssektoren.


Prisvinderne får et års mentorship og direkte adgang til vores dommerteam med 12 fagstærke profiler. Dommerne har indsigt i investeringer, forretnings- og produktudvikling samt salg til det offentlige. 

Målet er at forbedre chancerne for, at de allerbedste nye initiativer til velfærdsløsninger får succes. Hjælpe til at de bliver løsninger, der gør gavn i samfundet.  


Se en film med prisvinderne i CareWare Innovation 2015.

Kontakt

Sussi Bianco

Specialkonsulent - Innovation og Entreprenørskab

Konsulenthuset Sussi Bianco

Mobil: +45 22 53 05 67

E-mail: 

 

CareWare Innovation & Iværksætteri
Vi vil aktivt støtte de allerbedste velfærdsideer hele vejen mod realisering i produkter og løsninger til gavn for borgerne og samfundet.

 

Bliv en del af et velfærdsteknologi-økosystem. Få netværk med rådgiverne, investorerne og mentorerne. Mød forhandlerne, personalet og borgerne.

 
 

Opdateret: 29.11.2016

Afdeling:

Send kommentar: Søren   Aalykke

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code