Gå til sidens indhold
 
Vindere og dommere i CareWare Innovation 2016

CareWare Innovation og Iværksætteri

CareWare-Next. Konkurrencen i velfærdsinnovation 2017

Der skal fødes flere ideer, idémagere og iværksættere. Det overordnede formål med initiativet er at skubbe positivt og effektfuld til det danske vækstlag for sundheds- og velfærdsinnovation. Vi har det lange lys tændt, fordi der kan være langt fra idé til konkurrencedygtigt produkt – fra startup til etableret og globalt orienteret virksomhed. Vi arbejder for at få hele økosystemet – borgere, medarbejdere hos kommuner og på sygehuse, studerende, forskere/videninstitutioner, klog kapital og faglige organisationer – aktivt involveret i at nå målet.


Nyt Koncept

Vi søger for 5. år i træk Danmarks mest lovende ideer og iværksættere. I løbet af februar offentliggøres det nye koncept for konkurrencen og mini-acceleratoren for de nominerede . Som noget nyt kommer en selvstændig Finale-event, der er uafhængig af CareWare Konferencen. Ansøgere vil få mulighed for at blive en del af et aktivt netværk af potentielle samarbejdspartnere og sparringspartnere, der har stor ekspertise indenfor Health. Kvaliteten sikres ved inddragelsen af erfarne direktører fra Health-virksomheder, kommuner/regioner, investorer, fageksperter og andre relevante aktører som aktive ressourcer for de mest lovende ideer og iværksættere i Danmark.


Interesse-tilkendegivelse

Klik her for at lave en uforpligtende interesse-tilkendegivelse. Få information om deadlines og ansøgningsdetaljerne.
Eller kontakt Konkurrence ansvarlig Sussi Bianco (kontaktinfo øverst til højre).


Målgruppe 

Iværksættere inden for Health, der vil kunne få optimeret deres udviklingsproces og resultater gennem direkte adgang til et stærkt økosystem af offentlige og private aktører. 

  • Stadie 1: Idé. Behov og mulig løsning identificeret.
  • Stadie 2: Udvikling. Aftestning og/eller udvikling.
  • Stadie 3: Skalering. Salg, skalering og eksport.
Det nye koncept bygger videre på det stærke fundamentet af erfaringer fra de tidligere nominerede. Konceptet er udviklet med input fra det netværk af erhvervsprofiler, der er igennem de seneste år er blevet tilknyttet CareWare Innovation og Iværksætteri. 


Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kontakt

Sussi Bianco

Specialkonsulent - Innovation og Entreprenørskab

Konsulenthuset Sussi Bianco

Mobil: +45 22 53 05 67

E-mail: 

 

CareWare Innovation & Iværksætteri
Vi vil aktivt støtte de allerbedste velfærdsideer hele vejen mod realisering i produkter og løsninger til gavn for borgerne og samfundet.

 

Bliv en del af et velfærdsteknologi-økosystem. Få netværk med rådgiverne, investorerne og mentorerne. Mød forhandlerne, personalet og borgerne.

 
 

Opdateret: 09.2.2017

Afdeling:

Send kommentar: Søren   Aalykke

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden





CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code