Gå til sidens indhold
 
Vindere og dommere i CareWare Innovation 2016

CareWare Innovation og Iværksætteri

CareWare-Next Innovation & Entrepreneurship
I konkurrencen efterlyser vi for femte år de mest lovende ideer og iværksættere inden for velfærdsteknologi og sundhedsløsninger. 

Ansøgningsfrist 10. april 2017 kl. 12.00 Gå til ansøgning.


Formål

Der skal fødes flere ideer, idémagere og iværksættere. Det overordnede formål med CareWare-Next initiativet er at skubbe positivt til det danske vækstlag for sundheds- og velfærdsinnovation. Vi arbejder for at få hele økosystemet aktivt involveret. Fra borgere, medarbejdere hos kommuner og på sygehuse, studerende, forskere og vidensinstitutioner og klog kapital, til faglige organisationer og virksomheder.


Q&A Health-event 28. marts 2017

Kom og få sparring på de aktuelle udfordringer for din idé eller virksomhed. 

Vi har samlet en række kompetente profiler med ekspertise inden for Health-området, inkl. udvikling af produkter og forretningsudvikling af virksomheder inden for feltet. Der er et begrænset antal pladser. 

Hurtig og bindende tilmelding (Link til fanen Q&A Event) 


CareWare-Next Iværksætterprisen 2017

Med denne pris ønsker vi at fremme udviklingen af det danske vækstlag af iværksættere og startups, der leverer løsninger eller er på vej til at levere løsninger til sundheds- og velfærdssektoren  


Prisen går til en iværksættervirksomhed, der befinder sig i startfasen med en prototype i aftestning eller med få kunder. 

CareWare-Next dommerpanelet prioriterer den idé, de vurderer, samlet set har det største vækstpotentiale. Målt ud fra ”lovende produkt”, ”organisation med de nødvendige kompetencer” og ”realistisk forretningsmodel”. Gå til ansøgning.


CareWare-Next Idéprisen 2017

Med denne pris ønsker vi positivt at skubbe til idéskabelsen i Danmark. 

Der er brug for nytænkning og mange, forskelligartede idéer, der kan udvikles videre til nye, værdiskabende produkter og services. 

Vi vil derfor opfordre grupper, organisationer, enkeltpersoner, iværksættere, studerende, forskere, medarbejdere inden for sundhedssektoren, borgere og pårørende, samt opfindere mm. til at deltage i CareWare-Next Idékonkurrencen.


Idéprisen går til den idé, som CareWare-Next dommerpanelet vurderer vil skabe størst værdi for samfundet og borgerne, hvis den realiseres. Gå til ansøgning.


Nominerede

Allerede som en af konkurrencens otte nominerede får du  
  • Feedback fra CareWare-Next dommerteamet.
  • En plads i vores accelerator-forløb.
  • En plads i finalen, hvor du præsenterer for både CareWare-Next dommerne, offentlige kunder/samarbejdspartnere og mulige strategiske samarbejdspartnere.  
  • Mulighed for, at CareWare-Next kredsen tilbyder dig fx et afklaringsforløb med en investor eller en aftestningspartner, et strategisk samarbejde med en virksomhed, eller en gratis udstillerplads på CareWare-Konferencen 2018.

Præmien for begge priser

  • Et mentorteam i et år med CareWare-Next dommerteamet. Det giver mulighed for at realisere din/jeres idé/virksomhed i samspil med kompetente partnere med et stærkt netværk og stor erfaring inden for velfærdsløsninger. 
  • En fast plads i INCUBAs StartupLab i 3 måneder med adgang til INCUBAs professionelle miljø og Mentornetværk. Gå til Samarbejdspartnere.

Målgruppe for konkurrencen og events

Iværksættere inden for Health, der kan få optimeret deres udviklingsproces og resultater gennem direkte adgang til et stærkt økosystem af offentlige og private aktører.  

  • Stadie 1: Idé. Behov og mulig løsning identificeret.
  • Stadie 2: Udvikling. Aftestning og/eller udvikling.
  • Stadie 3: Skalering. Salg, skalering og eksport.

Kontakt

Sussi Bianco

Specialkonsulent - Innovation og Entreprenørskab

Konsulenthuset Sussi Bianco

Mobil: +45 22 53 05 67

E-mail: 

 

CareWare Innovation & Iværksætteri
Vi vil aktivt støtte de allerbedste
velfærdsideer hele vejen mod realisering
i produkter og løsninger til gavn for borgerne og samfundet.

 

Bliv en del af et velfærdsteknologi-økosystem.
Få netværk med rådgiverne, investorerne og mentorerne.
Mød forhandlerne, personalet og borgerne.

 
 

Opdateret: 27.4.2017

Afdeling:

Send kommentar: Søren   Aalykke

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code