Gå til sidens indhold
 
Banner med teksten "Har du Danmarks bedste nye sundheds- eller velfærdsteknologiske løsning?"

CareWare-Next konkurrence 2018

• Ansøgningsfrist 1. okt. for idé- og iværksætterkonkurrencerne. Gå til ansøgning
• Finalister offentliggøres 15. okt.
• Mini-Accelerator 15. okt.- 22. nov.
• Finale-event med netværk og vinderkåring 29. nov.

Er det DIG/JER vi skal støtte? 

Vind én af de otte eftertragtede finalepladser i Idé- eller Iværksætter-konkurrencen. Få ekspertsparring og mediesynlighed.
CareWare-Next’s mål er at finde og støtte Danmarks bedste idéer og nye løsninger. Vi vil være med til at skabe flere idéer, idémagere og stærke iværksættere. Skal én af dem være dig?

Hvad vinder du/I?

Allerede som nomineret får du blåstempling, medieomtale - og deltager i acceleratorprogrammet. CareWare partnerkredsen vil tilbyde udvalgte finalister at indgå i udviklings- og testsamarbejder. 

Vinderne af konkurrencen får et mentorteam af erfarne virksomhedsledere og profiler, der kender sundhedssektoren og markedet. De vil i 1 år være sparringspartnere og rådgivere.
INCUBA tilbyder gratis kontorplads i 3 mdr. samt adgang til INCUBA's fællesfaciliteter og mentornetværk.


Finalisterne fra 2017 anbefaler CareWare-Next

  • WelfareTrack ved Joachim Kristensen (Iværksætterprisen): “Det har været et vigtigt skridt for os blive nomineret til CareWare-Next Iværksætterprisen. Det giver en synlighed og troværdighed, som det ellers kan tage lang tid at opbygge. Blandt os finalister smitter passionen og engagementet.”
  • Manigrip ved Henrikke Kylén Pedersen m. fl. (Idéprisen): “Vi har fået et nyt perspektiv på vores egne metoder og tilgange til problemet.Samtidig har vi fået redskaberne til, og er blevet motiverede til, at vokse både lige nu og på længere sigt.”
  • RetinaLyze ved Ganesh Ram, medstifter (Iværksætterprisen): “Vi bruger nyheden om nomineringen aktivt i vores salgs- og marketingarbejde, og oplever øget interesse fra relevante mulige samarbejdspartnere.”

Øvrige aktiviteter 2018

  • 20. september: Oplev både oplæg og en stand med CareWare-Next på CareNet konferencen i Odense.
  • 25. september: Du kan møde CareWare-Next på TechBBQ i KBH den 24.-25. september. Den 25. september afholder vi både InvestorSpeedDating - Health & Care Special og en Paneldebat om, hvilken type investeringer og ressourcer, der er til rådighed for startups inden for området.
  • 29. november: Tilmeld dig allerede nu til vores FinaleEvent i Aarhus 29. november - vi glæder os til at samle de stærke profiler, der har lyst til at tilbyde sparring og har indsigter i Health, Care,  Tech og  Vækst området

Du er altid velkommen til at ringe for at høre nærmere (se kontaktinfo).


Visionen

Der skal fødes flere ideer, idemagere og iværksættere. Der skal udvikles flere nye produkter og services. Løsninger, der gør det lettere og friere at være borger - eller gør det mere spændende og attraktivt at være sundhedsmedarbejder og gør det muligt at effektivisere og modernisere driften af sundhedssektoren i Danmark - og resten af verden.


CareWare-Next har det lange lys tændt – for der kan være langt fra ide til konkurrencedygtigt produkt – fra startup til etableret og globalt orienteret virksomhed. Og vi arbejder ud fra at få hele økosystemet – borgere, medarbejdere hos kommuner og sygehuse, erhvervslivet, studerende, forskere/videninstitutioner, klog kapital, faglige organisationer … – aktivt involveret i at nå målet.

Som led i at realisere dette mål afholder vi årlige idé og iværksætterkonkurrencer .


Fakta om CareWare-Next i årene 2013 - 2017

  • Årlig idé- og iværksætterkonkurrence. I et konkurrenceforløb identificerer og kårer vi Danmarks mest lovende nye ideer og løsninger rettet mod sundheds- og omsorgsområdet - og støtter dem aktivt på deres vej til at få succes på markedet.
  • Indbygget acceleratorprogram for konkurrencens 8 nominerede finalister – 4 nominerede i hver af de to priskategorier.
  • Konkurrencen er døråbner for samarbejde med kommuner og regioner for udvikling og test af de nomineredes løsninger.
  • En CareWare-Next nominering/pris fungerer som en blåstempling af de nomineredes løsninger og virksomheder – og deltagelse er med til at lette og forkorte nominerede virksomheders vej til kapitalfremskaffelse (god ”track record” målt ud fra tidligere nominerede).

Kontakt

Sussi Bianco

Co-Founder CareWare-Next
Projektleder

Konsulenthuset Sussi Bianco

Mobil: +45 22 53 05 67

E-mail: 

 

Download CareWare-Next 2018 flyer

CareWare-Next

Vi vil aktivt støtte de allerbedste
velfærdsideer hele vejen mod realisering
i produkter og løsninger til gavn for borgerne og samfundet.

 

Bliv en del af et velfærdsteknologi-økosystem.
Få netværk med rådgiverne, investorerne og mentorerne.
Mød forhandlerne, personalet og borgerne.

 
 

Opdateret: 27.8.2018

Afdeling:

Send kommentar: Søren   Aalykke

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code