Gå til sidens indhold
 
CareWare-Next banner

CareWare-Next finalisterne 2017

Tag turen fra forskningsmiljøer til intelligente smykker, tasker, telefoner og ure for at ende ved en fitnessrollator – så har du mødt de nominerede i CareWare-Next 2017.

Innovationen lever i bedste velgående

De Nominerede er udvalgt blandt ansøgere fra hele landet. Bag udvælgelsen står et kompetent dommerpanel med bl.a. teknologi ekspert og advisory board-medlem i Northcap, Preben Mejer. “Som vi også så sidste år, så er niveauet tårnhøjt blandt deltagerne. Det har derfor været svært at finde ud af, hvilke idéer og startups der skulle gå videre til finaleshowet. De idéer og startups som vi har nomineret til finalen, adresserer en bred vifte af problemområder, og mange af dem gør det på en særdeles nytænkende og innovativ måde. Mange af de nominerede forslag til velfærdsteknologiske løsninger har et internationalt potentiale, og samtidig kan flere af løsningerne også bruges i andre markeder, end de umiddelbart selv har lagt op til i deres forretningsmodel,” siger Preben Mejer – mangeårig dommer i CareWare-Next konkurrencen.

 

De nominerede til CareWare-Next idéprisen 2017

 

CrossWalker: Vinder af Idéprisen 2017:

CrossWalker: En nytænkt rollator der både kan vedligeholde og genoptræne kroppen.

 

AcadeMondo: Platformen for forskere og virksomheder, der åbner op for nye initiativer.

Soli: Kommunikationsløsning der nytænker ældres måde at holde kontakt til venner og familie.

Claire Cognition: Hjernegymnastik der kan forsinke mental svækkelse.

 

Idéprisen skal give et positivt skub til idéskabelsen i Danmark. De nominerede er idéer, der kan udvikles videre til nye værdiskabende produkter og services. I nomineringen prioriterer dommerpanel idéer, der kan skabe størst værdi for samfundet og borgerne, hvis de realiseres.

 

De nominerede til CareWare-Next Iværksætterprisen 2017

 

IV-GO: Vinder af CareWare-Next Iværksætterprisen 2017

IV-GO: Det bærbare drop der giver frihed under behandling.

 

Sarita Pearl: Vinder af dommernes særpris.

Sarita Pearl: Et unikt smykke der giver dig tryghed ved at indeholde både en faldalarm og en avanceret personlig assistent. 

 

tiimo: Det intelligente ur der gør hverdagen overskuelig for børn og unge med særlige behov

 

DoMyDay: Hukommelsens forlængede arm: telefonen for dem hvis hukommelse svigter.

 

Iværksætterprisen har til formål at fremme udviklingen af det danske vækstlag af iværksættere og startups. De nominerede befinder sig i opstartsfasen med en prototype i aftestning eller med få kunder. CareWare dommerpanelet prioriterer idéer, de vurderer samlet set har det største vækstpotentiale - målt ud fra "lovende produkt", "organisation med de nødvendige kompetencer" og "realistisk forretningsmodel".

 

Allerede i efteråret 2017 afholder CareWare-Next forskellige initiativer og events. Hold øje med nyheder her på siden – eller tilmeld dig vores nyhedssbrev.

 

 
 

Opdateret: 14.6.2017

Afdeling:

Send kommentar: Søren   Aalykke

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code