Gå til sidens indhold
 

IV-GO

Det bærbare drop der giver frihed under behandling.

Situationen hvor en mor måtte holde sit barns drop imens barnet rutchede en tur på en rutchebane var det, der satte gang i udviklingen af IV-GO. I dag anvendes et dropstativ, der er tungt og uhandy. Der er et stort behov for at kunne gøre patienter i IV-behandling mere mobile og uafhængige. Mange drømmer om en let og simpel løsning der giver børn plads til leg og voksne mere frihed under dropbehandlingen.

 

IV-GO er en dropløsning man bærer over skulderen som en taske. Løsningen er hundred procent mekanisk og kan derfor bæres under hjertehøjde. Det betyder, at patienter ikke længere skal gå med dropstativ men kan have frihed til bevægelse og stadig følge behandlingen. Den større mobilitet vil sikre både højere livskvalitet/trivsel og hurtigere rehabilitering af patienter.

 

Dommernes begrundelse:

Løsningen er en markant forbedring af en procedure, der ikke har været rørt ved længe. Teamet har indsendt et særdeles gennemarbejdet forslag til en teknologisk løsning, der har et stort internationalt marked. Ud over at IV-GO vil kunne øge patienternes bevægelsesfrihed på hospitalet, vurderes den også til at have et tværsektorielt potentiale. Med IV-GO vil man kunne lave en sammenhængende rehabilitering, på et tidligere tidspunkt end hidtil muligt.

 

Kontakt

Ahmed Hessam

 
 
 

Opdateret: 11.5.2017

Afdeling:

Send kommentar: Søren   Aalykke

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code